Netanyahu’nun Kâbusu dizisinin çekimleri devam ediyor

Netanyahu’nun Kâbusu dizisinin çekimleri devam ediyor

  Haziran 19, 2019

  1.057 Okunma

"Netanyahu'nun Kâbusu" dizisinin çekimleri devam ediyor.

Perviz Şeyh Tadi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu İran İslam İnkılabı Sima Film Merkezi yapımı کابوس نتانیاهو (Netanyahu'nun Kâbusu) dizisinin çekimleri devam ediyor.

İslam Devrimi, Filistin-Lübnan ve İslami Direniş konulu film ve dizi yapıtları ile tanınan İranlı yönetmen Perviz Şeyh Tadi'nin yeni eseri “Netanyanu'nun Kabusu” dizisinin yakında tamamlanması bekleniyor.

Netanyahu'nun Kâbusu; İran Devrim Muhafızları komutanlarından شهید حسن تهرانی مقدم (Şehid Mühendis Hasan Tahrani Mukaddem)in hayatı ve mücadelesini konu alıyor. Şehid Hasan Tahrani Mukaddem, İran balistik füze programının fikir babası ve yöneticisiydi. Tahran'ın 40 km batısında Devrim Muhafızları silah deposunda gerçekleşen bir patlamada 16 devrim muhafızı arkadaşı ile birlikte şehid oldu. Hacı Hasan Tahrani Mukaddem'in mezar taşında -vasiyeti üzerine- “İsrail'in işine çomak sokan adam işte budur” yazıyor. Şehid Mühendis Hasan Mukaddem ve 16 arkadaşı İran'da Ğadir Şehitleri olarak biliniyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.