Sadece 9 salonda gösterilen Satıcı (2016) filmini 10 binler izledi

Sadece 9 salonda gösterilen Satıcı (2016) filmini 10 binler izledi

  Haziran 19, 2019

  1.597 Okunma

Türkiye'de sadece 9 lokasyonda dublaj olarak gösterime giren İran filmi, Satıcı (2016) büyük ilgi topladı.

İranlı usta yönetmen Asğar Ferhadi'nin son filmi, فروشنده Satıcı (2016), 27 Ocak 2017 tarihinde Türkçe dublajlı olarak ülkemizde gösterildi.

2014 yılı TÜİK verilerine göre 2356 sinema salonu bulunan ülkemizde nedense sadece 9 sinema salonunda kısa bir süreliğine gösterimine izin verilen film, box office verilerine göre birkaç hafta içerisinde 12 bin kişi tarafından izlendi.

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin filmi, Satıcı (2016), Tahran’da yaşayan ve taşındıkları dairenin eski kiracısıyla ilişkili bir olay nedeniyle hayatları bir anda değişen İmad İtisami ve Rana İtisami adlı çiftin hikayesi üzerinden insan ilişkilerinin karmaşıklığına odaklanıyor.

Filmde; Şahap Hüseyni, Terane Alidosti, Babek Kerimi ve Mine Saadeti gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.