Şehit Muhsin Hoceci’nin belgesel filmi hazırlandı

Şehit Muhsin Hoceci’nin belgesel filmi hazırlandı

  Haziran 19, 2019

  1.579 Okunma

Suriye'de terör örgütü DEAŞ tarafından boğazı kesilerek şehit düşürülen Muhsin Huceci'nin hikayesini anlatan belgesel filmin çekimleri tamamlandı.

Suriye’de terör örgütü DEAŞ tarafından boğazı kesilerek şehit düşürülen Muhsin Huceci’nin hikayesini anlatan bir belgesel film, İran Devlet Televizyonu (IRIB TV) Birinci Kanalı tarafından yapıldı.

Muhsin Hoceci’nin şehadetinin ardından İran halkının özellikle İsfahan kentine bağlı Necef Abadlı hemşerilerinin ruh halini yansıtan belgeselde Şehit Hoceci’nin babası, annesi, eşi, aile bireyleri ve arkadaşlarıyla yapılan röportajlar yer alıyor.

Şehit Hoceci’nin bazı hatıralarının da canlandırıldığı belgeselde, İran'ın önde gelen aktörler ve sporcularının bu üzücü olayla ilgili gösterdikleri tepkileri anlatılıyor. Başarılı oyuncu Leyla Buluket ile Pejman Bazıği, mazlumca şehit düşürülen Muhsin Hoceci ile ilgili kendi duygularını paylaşıyor.

Abbas Ekremi’nin yazdığı ve Mehdi Ramazani’nin yönettiği “Şehit Hoceci” belgesel filmi 22 Ağustos’ta IRIB TV-1 kanalında yayınlanacak.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.