Soğuk Solunum (2016) filmi Amerika’da rekabet edecek

Soğuk Solunum (2016) filmi Amerika’da rekabet edecek

  Haziran 19, 2019

  740 Okunma

İran filmi, Soğuk Solunum (2016) Amerika'da rekabet edecek.

Abbas Rezici’nin yönetmenliğinde çekilen دم سرد “Soğuk Solunum” (2016) adlı filmin Uluslararası Ridgefield Film Festivali’ne katılacağı belirtildi.

Yönetmen Abbas Rezici’nin yazıp yapımcılığını üstlendiği “Soğuk Solunum” adlı filmin ABD’nin New Jersey eyaletinde organize edilecek Uluslararası Ridgefield Film Festivali’nin yarışma kategorisinde İran sinemasını temsil edeceği açıklandı.

Başrollerini Bita Badran, Mecit Muzafferi, Nadir Nadiri ve Periçehr Riyali’nin üstlendiği filmin 2017 Uluslararası Atlanta Film Festivali’ne de katılacağı öğrenildi.

Yönetmen Abbas Rezici, ABD hükümetinin İslami İran başta olmak üzere 7 müslüman ülkeye uyguladığı vize yasağından dolayı bu etkinliğe katılamayacağını duyurdu.

Uluslararası Ridgefield Film Festivali 19-21 Mart 2017 tarihlerinde ABD’de organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.