Unutulma Mevsimi (2014) İtalyan Film Festivali Açılışında Gösterilecek

Unutulma Mevsimi (2014) İtalyan Film Festivali Açılışında Gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  1.130 Okunma

İran Filmi; Unutulma Mevsimi (2014) İtalyan Film Festivali Açılışında Gösterilecek

Ali Asğari ve Abbas Rafii'inin senaryosunu yazıp Abbas Rafii'nin yönettiği İran filmi فصل فراموشی فريبا (Oblivion Season) (Fasl-ı Feramuşi Feriba / Unutulma Mevsimi) (2014) İtalya'da düzenlenen Uluslararası Salento Film Festivalinin açılışında gösterilecek.

2-10 Eylül Arasından düzenlenecek film festivaline, Unutulma Mevsimi (2014) filminin yönetmeni Abbas Rafii özel davetli olarak katılacak.

Unutulma Mevsimi (2014) eski bir fahişe olan Feriba'nın bir aile kurup yeni bir hayata başlama arzusu ve mücadelesini konu alıyor. Feriba bir adamla tanışıp onunla evlenir ancak geçmişin karanlığı peşini bırakmaz.

Unutulma Mevsimi (2014) uluslararası çapta 60'dan fazla film festivaline katılıp 34 ödül kazandı ve hâla festivallere katılıp ödül almaya devam ediyor.

Unutulma Mevsimi (2014); Brasov, Buffalo, Rahway.. gibi birçok uluslararası film festivalinde en iyi film ödülüne layık görüldü.

Filmde; Sare Beyat, Emin Zindegani, Şahin Teslimi, Mercan Sepehri.. gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.