16. Uluslararası Direniş Film Festivali düzenlenecek

16. Uluslararası Direniş Film Festivali düzenlenecek

  Haziran 3, 2020

  192 Okunma

Uluslararası Direniş Film Festivali sekreterliği, bu etkinliğin düzenlenme koşul ve kurallarını içeren bildirisini yayınladı.

2 dalda düzenlenecek 16. Uluslararası Direniş Film Festivali’nin yarışma dalındaki bölümler, Sağlık Savunucuları, Festivallerin Festivali ve Besiç Film Yapımcıları’ndan oluşacak.

21- 27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek bu festivale kayıt başvuru tarihi 9 Haziran, yarışacak filmleri gönderme tarihi ise 20 Ağustos olarak açıklandı.

Öte yandan Ana Yarışma Dalı, Direniş Şehitler Şehidi Özel Bölümü, Mutlak Anlam Bölümü, Kalem Hilayesi gibi diğer yarışma dalları da festival kapsamında düzenlenecektir.

http://www.moqavematfilmfest.ir internet adresinde gerekli açıklamaların yer alacağı bu festival ile ilgili olarak yan yarışma dalları da en iyi filmleri seçmek için çalışacak.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.