2017’nin en fazla gelir getiren 5. filmi; Satıcı

2017’nin en fazla gelir getiren 5. filmi; Satıcı

  Haziran 19, 2019

  960 Okunma

İran yapımı Satıcı (2016) filmi, 2017 yılının en fazla gelir getiren 5. filmi oldu

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı (ISNA.ir)'nın bildirdiğine göre; Satıcı (2016) adlı İran filmi en çok hasılat kazanan beşinci film oldu.

Amerikan sinemalarında gösteriminin ardından, Asğar Ferhadi'nin yönettiği İran filmi Satıcı (2016), en fazla hasılat kazanan beşinci film oldu.

IndieWire sitesinin yaptığı araştırmaya göre, Satıcı filmi 3.4 milyon dolar hasıları ile 2017 yılının en fazla kazanan beşinci filmi oldu.

Açıklanan liste sadece 2017 yılında Amerika ve Kanada'da kısmen gösterilen yerli filmleri içeriyor ve 18 Nisan 2017 tarihine kadar belirtilmiş tüm hasılatlara göre hazırlandı.

Listeye göre, Niki Caro'nun yönettiği Umut Bahçesi filmi, 10.6 milyon dolar hasılat ile birinci sırada.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.