36. Fecr Film Festivali’nin Jüri Üyeleri belli oldu

36. Fecr Film Festivali’nin Jüri Üyeleri belli oldu

  Haziran 19, 2019

  726 Okunma

1-11 Şubat tarihlerinde düzenlenen Fecr Film Festivali'nin bu yılki jüri üyeleri açıklandı

36. Fecr Film Festivali, İran Sineması bölümünün jüri üyelerini açıkladı.

Behram Bedehşani, Kemal Tebrizi, Hasan Hoceste, Hüsrev Dehkan, Resul Sadr-Ameli, Fereşte Rairpur ve Muhammet Rıza Furutan gibi ünlü isimler festivalin İran Sineması bölümünde jüri heyetini oluşturacaklar.

Fecr Film Festivali her yıl İran İslam Devrimi ve Şafakta On Gün merasimlerinin yıldönümünde, yani Şubat ayının ilk 10 gününde düzenlenmektedir.

1982 yılında kurulan Fecr Film Festivalinde uzun metrajlı filmler, belgeseller, animasyonlar gibi farklı dallarda yarışmalar düzenleniyor.

Fecr Film Festivali orta doğunun en başarılı film festivali oluverdi ve son senelerde bu festival ulusal ve uluslararası şeklinde ikiye ayrıldı.

Festivalin uluslararası bölümü ise Nisan ayında düzenlenecek.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.