ABD Rejiminin Politikalarına Tepki Olarak, İran Filminin Gösterimi İptal Edildi

ABD Rejiminin Politikalarına Tepki Olarak, İran Filminin Gösterimi İptal Edildi

  Haziran 19, 2019

  1.024 Okunma

Trump'ın politikalarına itiraz için, İran filmi "Suskunluk Duvarının Arkası" ABD'de ekran edilmeyecek

Amerikan rejiminin politikalarına tepki olarak, İran filminin gösterimi iptal edildi.

پشت ديوار سكوت  (Poşte Divar-ı Sükût / Suskunluk Duvarının Arkası) (2017) adlı İran filminin yönetmeni Mesut Caferi Cuzani, ABD Başkanı Trump’ın politikalarına itiraz için o ülkede ekran edilmeyeceğini söyledi.

Cuzani yaptığı açıklamada filmin 21 Mart’ta BM Genel Merkezinde gösterimin yapılmasının planlandığını fakat bundan da vazgeçtiklerini söyledi.

Cozani, ABD hükümetinin 7 ülke vatandaşlarının o ülkeye girişini yasaklamasını mahkum ederek, “Filmin gösterimi için ABD’ye gitmediğimiz için mutluyum ve bu yasak ABD yönetiminin gerici, faşist düşüncesinin göstergesidir ve ABD halkı da Trump’ın politikalarına karşıdırlar” dedi.

Dünyanın hiç bir yerinde bir İranlının gayrı insani bir iş yaptığı veya zihinlerde makul şüphe bıraktığının görülmediğini ifade eden Cozani, “Bu gibi konular bana göre ABD anayasasına terstir ve ABD halkı Trump politikalarına karşı olduklarını gösterdiler” diye konuştu.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.