Afganistan’da ilk İslami Sinema Festivali düzenlenecek

Afganistan’da ilk İslami Sinema Festivali düzenlenecek

  Haziran 19, 2019

  934 Okunma

Afganistan'da ilk İslami Film Festivali düzenlenecek.

Afganistan'da “İslami Filmler Destivali” düzenlenmesi planlanıyor. Kabil'deki İran Kültürevi'nin websitesindeki habere göre; İslami değerleri talim ve teşvik etmek, İslam sanatını geliştirmek ve bu Güney Asya ülkesinin film endüstrisini desteklemek amacıyla Afganistan, ilk Uluslararası İslami Filmler Festivalini düzenlenecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, dini temalı film yapımlarını 20 Ocak 2016'ya kadar Hatem'ül-Enbiya (s.a.a) Merkezindeki film festivali bürosuna sunmalıdırlar.

En iyi yönetmenlik, en iyi film çekimi, en iyi belgesel araştırmacılığı ve en iyi senaryo dalında üçer film seçilecektir. İslami Filmler Festivali 6-8 Nisan 2016'da gerçekleşecek.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.