Amerika’da İran Sineması Rüzgârı

Amerika’da İran Sineması Rüzgârı

  Haziran 19, 2019

  418 Okunma

“Soğuk Ter”, “Turuncu Günler” ve “Bir Ayrılık” isimli İran filmleri, ABD’de düzenlenen 30. Palm Springs Film Festivali’nde gösterilecek.

“Soğuk Ter”, “Turuncu Günler” ve “Bir Ayrılık” isimli İran filmleri ABD’de düzenlenen 30. Palm Springs Film Festivali’nde gösterilecek.

Süheyl Bayraki’nin yönettiği “Soğuk Ter” ile Araş Lahuti’nin yaptığı “Turuncu Günler” filmi söz konusu festivalin “Günümüz Sineması” ve “ABD Gösterisi” bölümlerinde beyaz perdede yer alacak.

Dünyaca ünlü İranlı yönetmen Asğar Ferhadi’nin 2011 yılında yaptığı Oscar ödüllü “Bir Ayrılık” filmi ise The Palm Springs Canon bölümünde gösterilecek.

78 ülkeden 223 filmin ekran edileceği 30. Palm Springs Film Festivali 3-4 Ocak 2019 tarihleri arasında California eyaletindeki Palm Springs’de düzenlenecek.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.