Amerikalı aktör Aşura merasimine katıldı

Amerikalı aktör Aşura merasimine katıldı

  Haziran 19, 2019

  1.498 Okunma

Amerikalı aktör ve yapımcı Morgan Freeman, İmam Hüseyin (a.s) için düzenlenen yas merasimine katıldı

Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Morgan Freeman, Kerbela vakasının yıl dönümü olan Aşura gününde Hazreti İmam Hüseyin (a.s) için düzenlenen yas merasimine katıldı

Amerikalı aktör ve yapımcı Morgan Freeman, Londra'da şii Müslümanların Hazreti İmam Hüseyin (a.s) için düzenlediği matem merasimine katıldı. Londra'daki Al-Khoei Foundation (merhum Ayetullah Hoi'ye adanmış kurum)a ait cami ve hüseyniyede görülen ünlü oyuncu Hazreti Hüseyin'e ağıt merasimlerine katıldı.

Ünlü aktörün camide görülmesi dünyada yankı uyandırdı ve sosyal medyayı çalkaladı. Basın kaynakları, ünlü oyuncunun National Geographic'e ait “Tanrının Hikayesi” adlı belgesel çekimleri için camiye gittiğini belirtti.

iFilm TV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.