Ammar Film Festivali, Bosna-Hersekli Şehit Annesini Ödüllendirdi

Ammar Film Festivali, Bosna-Hersekli Şehit Annesini Ödüllendirdi

  Haziran 19, 2019

  625 Okunma

İran merkezli Ammar Popüler Filmler Festivali, Bosna-Hersek'te bir şehit annesini ödüllendirdi

Ammar Film Festivalinin halkla ilişkiler bürosunun Çarşamba günü yaptığı basın açıklamasında, onur töreninin, İranlı yetkililer ve kültürel kişiliklerin katılımıyla, başkent Saraybosna'da düzenlendiğini kaydetti.

1990'lardaki Bosna-Hersek savaşında oğlunu şehit veren hanımefendiye; festivalin, İran İslam Devriminin kültürel cephesinde etkin olan aktivistlere hediye ettiği “İsmet Ninenin Eldivenleri” ödülü hediye edildi.

İran İslam İnkılabı şu anda Bosna savaşı hakkında “Rüzgar Şarkısı” adlı filmi çekiyor. Ve bildirilenlere göre ödüllendirilen bu şehit annesi de filmde görünecek.

Ammar Film Festivali, İslam İnkılabının sanatsal bir faaliyeti olup; devrimci, kültürel ve ahlaki yapıya sahip başarılı filmleri ödüllendiriyor ve bu filmlerin İran'ın mecra köşelerinde ve dahi dünyada birçok merkezde halka ücretsiz olarak gösterilmesini sağlıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.