Anne-Marie Salameh İslam Cumhuriyeti’ne gitti

Anne-Marie Salameh İslam Cumhuriyeti’ne gitti

  Temmuz 4, 2020

  295 Okunma

Lübnanlı oyuncu Anne-Marie Salameh, İran filmi Köpek Balığı'nda (2020) rol almak için İran İslam Cumhuriyetine gitti.

İran sinema filmi projesi کوسه (Köpek Balığı) (2020)’nda rol almak için Lübnanlı oyuncu Anne Marie Salameh İslam Cumhuriyetine gitti.

iFilm TV’nin bildirdiğine göre genç kadın oyuncu Anne Marie Salameh, yönetmen Ali Atşani’nin yeni filminde rol almak için İran’a gitti.

Anne-Marie Salameh daha önce Mesut Atyabi ve Abbas Rufai gibi İranlı yönetmenlerin film projelerinde oynamış ve ayrıca Hüseyin Namazi’nin Sonbahar Civarı dizisinde de rol almıştı.

Köpek Balığı film projesine Şubat 2020’de başlanmıştı ancak Coronavirüs sebebiyle duraklatıldı. Sağlık kurallarına uyarak, Tahran’ın kuzeyindeki Niavaran semtinde filmin çekimlerine tekrar başlandı.

Köpek Balığı filmi (2020) kadrosunda Sima Tirendaz, Reyhane Persa, Pejman Cemşidi, Mehdi Haşimi, Behnaz Caferi, Mehsa Kamyabi, Muhammet Cevad Caferpûr ve Mihran Ahmedi gibi oyuncular yer alıyor.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.