Annelik filmi Türkiye’deki Uçan Süpürge Film Festivalinde

Annelik filmi Türkiye’deki Uçan Süpürge Film Festivalinde

  Haziran 19, 2019

  665 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti yapımı Annelik filmi 21. Uçan Süpürge Film Festivalinde gösterilecek

Bu yıl “Umut” temasıyla düzenlenecek 21. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, 10-17 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Sinemaya ve hayata farklı kadrajlar açan kadın filmlerinin, kadın yönetmenlerin sinema eserlerini sinemaseverlerle buluşturacak 21. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali boyunca, 24 uluslararası film, 5 ulusal seçki, 12 kısa film ve 16 belgesel olmak üzere 57 gösterim yapılacak, 8 mekanda 17 etkinlik düzenlenecek.

Rukiye Tevekküli'nin İran sinemasının duygusal tavrını yansıtan Annelik filmide festivalde gösterilecek.

Festival Koordinatörü Alin Taşçıyan: “Filmlerin hemen hepsi Ankara'da ilk kez gösterilecek, muhtemelen de son kez gösterilecek.” diye konuştu.

Festivalde üniversite öğrencilerine film gösterimleri hafta içi 11.30 ve 14.30 saatlerindeki seanslar 1 lira olacak.

İRANLI KADIN YÖNETMEN RAHŞAN BENİ İTİMAD ONUR KONUĞU

Türkiye prömiyeri yapacak 4 uzun metraj, 2 belgesel filmin yanı sıra, İspanya, Fransa, Meksika, Portekiz, Hollanda, ABD ortak yapımları ile dikkatleri üzerine çeken İran sinemasının dünyaca ünlü ismi Rahşan Beni İtimad da festivalde onur konuğu olacak.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.