Aralık 2016 İran Gişe İstatistikleri

Aralık 2016 İran Gişe İstatistikleri

  Haziran 19, 2019

  1.389 Okunma

Aralık 2016'da İran İslam Cumhuriyeti'nde hangi film ne kadar hasılat kazandı; hepsi burada.

Aralık 2016'da İran İslam Cumhuriyeti'nde birçok film gösterime girdi ve hepsi de hasılat rekoru kırdı.

ASĞAR FERHADİ'NİN “SATICI” (2016) FİLMİNDEN SONRA REKOR; SELAM MUMBAİ (2016) FİLMİNDE

Kurban Muhammedpur'un yönettiği İran-Hint ortak yapımı film, سلام بمبئی (Selam Mumbai) (2016), İran gişelerinde 80 Milyar Riyal kazandı.

İranlı seyirciler tarafından hoş karşılanan diğer bir film ise; İngilizlerin İran'ı işgalini konu alan يتيم خانه ايران (İran Yetimhanesi) (2016) filmidir. 20 Milyar Riyal hasılatı ile bu film, iyi bir yapım olarak düşünülüyor.

Behram Kazımi'nin yönettiği مشکل گیتی (Giti'nin Sorunu) (2016) filmi; Tahran ve diğer şehirlerdeki sinemalarda yaklaşık olarak 7 Milyar Riyal hasılat kazandı.

فروشنده (Satıcı) (2016) filmi ise 160 Milyar Riyal'den fazla hasılatı ile hâla rekoru elinde tutuyor.

İran sinema salonlarında şu an gösterimde olan diğer filmlerin hasılatları ise şöyle; گيتا Gita (2 Milyar Riyal), وارونگی Ters Dönme (1 Milyar Riyal'den fazla), لاك قرمز Kırmızı Oje (8 Milyar Riyal).

iFilm TV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.