Aşura filmi “Heyhat” yakında hazır olacak

Aşura filmi “Heyhat” yakında hazır olacak

  Haziran 19, 2019

  1.349 Okunma

Muhammed Rıza Şefii’nin Aşura temalı çektiği ‘Heyhat’ isimli uzun metrajlı film çok yakında hazır olacak

هيهات (Heyhat) epizodik film yapımcısı Muhammed Rıza Şefii şöyle açıkladı: Rend sinema filmi sosyal bir film olarak Aşura kavramıdan faydalanmıştır. Ve şimdi Kerbela kentinde çekilmektedir. Bu işin yakında yayınlaması için hazır olması kararlaştırılmıştır.

Bu işte üç İranlı ve bir Iraklı aktör hazır oldu. Bu film dört bölüm olarak çekilmiş epizodik bir çalışmadır. Her bölüm bir yönetmen tarafından yönetilmiştir. İlk bölümü Daniş İkbaşavi yönetti ve filimde Hamit Ferruh-Necat rol aldı. İkinci hikayenin yönetmenliğini Hadi Naici üstlendi. Hamit Behdad performansını sergiledi. Üçüncü bölümün yazarlığı ve yönetmenliğini Hadi Mukaddemdust üstlenmiştir. Mine Saadeti hazır olmuştur. Son bölümde ise Iraklı oyuncu Ala Necm rol aldı. Yönetmenliği Ruhullah Necm üstlenmiştir.

IQNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.