Azeri Türkçesindeki, Ara (2017) Kısa Filmi Gösterime Girdi

Azeri Türkçesindeki, Ara (2017) Kısa Filmi Gösterime Girdi

  Haziran 19, 2019

  921 Okunma

İranlı yönetmen Yusuf Karger'in, Azeri Türkçesinde yaptığı "Ara" isimli son kısa filmi gösterime girdi.

Yönetmen Yusuf Karger, son kısa filmiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu filmin oyuncu listesinde Hadi Hicazifer, Mahmut Nazaraliyan ve Mahroh Rafizade yer almaktadır. Bundan önce yaptığım kısa filmler gibi umut ve bekleyiş konusu üzerinde çalışmaya özen gösterdim. “Ara” yurt dışında arkadaşıyla birlikte yaşayan Yaşar adlı bir gencin hikayesi. Yaşar arkadaşının ailesine bir mesaj iletmeye çalışıyor lakin bu ailenin de Yaşar için şaşırtıcı bir haberi var.”

Filmin tamamen Azeri Türkçesinde çekildiğini belirten Karger, bu filmin çekimlerinin bir çoğunun Erdebil eyaletine bağlı Halhal ve Esalem kentinde kameraman Peyman Abbaszade tarafından çekildiğini kaydetti.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.