Bağdat’ta “Şam Vakti” filmine yoğun ilgi

Bağdat’ta “Şam Vakti” filmine yoğun ilgi

  Haziran 19, 2019

  650 Okunma

Bağdat Ulusal Tiyatro Salonunda gösterime sunulan İran yapımı "Şam Saatine Göre" adlı film Iraklı sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti.

Bağdat Ulusal Tiyatro Salonu’nda gösterime sunulan İran yapımı “Şam Saatine Göre” adlı film Iraklı sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti.

Başkent Bağdat’ta gerçekleşen gösterim programında İran’ın Irak Büyükelçisi İrec Mescidi başta olmak üzere filmin yönetmeni İbrahim Hatami-Kiya da hazır bulundu.

Edinilen bilgilere göre; son günlerde Suriye’de gösterilen İbrahim HatamiKiya'nın Şam Vakti isimli son eserinin Güney Kore, Japonya ve Lübnan gibi ülkelerde de vizyona girmesi bekleniyor

Suriye'deki DEAŞ karşıtı mücadeleyi konu alan yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'nın filminde İranlı oyuncu Hadi Hecazifer ve Babek Hamidiyan’a Suriyeli ve Lübnanlı aktörler eşlik ediyor.

Önde gelen İranlı yönetmen Hatemikiya'nın son eseri “Şam Saatine Göre” İran sinemasının en büyük şöleni olarak bilinen ve bu yıl 36’ncısı Tahran ile İran’ın dört bir yanında düzenlenen Fecr Film Festivali’ne katılarak 3 dalda ödüle layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.