Bangladeş’te İran Filmleri Haftası başladı

Bangladeş’te İran Filmleri Haftası başladı

  Haziran 19, 2019

  683 Okunma

Bangladeş başkenti Dakka'da İran filmleri haftası etkinliği başladı

İran İslam Cumhuriyeti sinema kanalı iFilm TV'nin verdiği habere göre, Bangladeş'te, Bangladeş Ulusal Müzesinin ev sahipliği yaptığı bir İran Filmleri Festivali düzenleniyor.

İran Kültür Evi ve Bangladeş Milli Müzesinin düzenlediği film festivali, İran İslam Devriminin 39. yıl dönümüne atfedildi.

9 Şubat 2018 Cuma gününde açılış töreni yapılan film festivalinde ilk gün İbrahim Hatemi-kiya'nın yönetmenliğini yaptığı Bodyguard filmi gösterildi.

Çarşamba gününe kadar devam edecek film festivalinde, Hayalin Şirin Tadı ve Küp Şeker gibi birçok başarılı film gösterilecek.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.