Bodyguard [2016] Bağdat’ta Parladı

Bodyguard [2016] Bağdat’ta Parladı

  Haziran 19, 2019

  1.050 Okunma

İran yapımı Bodyguard [2016] filmi Bağdat Film Festivalinde parladı

İbrahim Hatemikiya'nın Bodyguard filmi, 8. Uluslararası Bağdat Film Festivali'nde birincilik ödülünü kazandı.

Fransa, Hollanda ve Amerikan elçiliklerinden temsilciler ve de birçok sanatçı ve kültür kuruluşu yetkililerinin katılımı ile, Irak'ın Uluslararası Film Festivali, başkent Bağdat'ta açıldı.

Uluslararası Bağdat Film Festivalinin uzun metrajlı filmler bölümünde İran yapımı Bodyguard (2016) filmi birinci seçildi.

Bodyguard 2016 filmi, ilk olarak 34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde gösterilmişti.

İran filmi Bodyguard, yetkili kişileri korumakla görevli orta yaşlı bir devrim muhafızının hikayesini konu alıyor. Ancak, bu koruma timi lideri, bir intihar bombacısının saldırısından sonra mesleğini sorgulamaya başlıyor.

Bodyguard filminde; Perviz Perestui, Babek Hamidiyan, Merila Zarii, Mahmut Azizi, Emir Akai, Ferhat Kaimiyan, Diba Zahidi ve Kamuran Necefzade gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

İlk olarak Aralık 2015'te düzenlenmeye başlayan Uluslararası Bağdat Film Festivali, Irak Kültür ve Sinemada Kalkınma Kurumu tarafından organize ediliyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.