Bollywood Oyuncuları Tek Tek İntihar Ediyor

Bollywood Oyuncuları Tek Tek İntihar Ediyor

  Haziran 14, 2020

  375 Okunma

Coronavirüs karantinası sürerken son bir ay içerisinde 3 Hint oyuncu intihar etti.

Coronavirüs karantinası nedeniyle rol alacağı yapıtların iptal edilmesi veya ertelenmesi sebebiyle maddi sıkıntı çeken Manmeet Grewal adlı Bollywood oyuncusu, eşi mutfakta iken kendisini astı. Eşi her ne kadar yardım çağırsa da onu kurtaramadı.

İntihar eden ikinci isim ise Preksha Mehta. 25 yaşındaki genç kadın oyuncu 26 Mayıs 2020’de “Kişinin hayallerinin ölmesinden daha kötü bir şey yoktur” şeklinde not bırakarak kendini astı.

Son olarak 34 yaşındaki Hindistanlı oyuncu Sushant Singh Rajput, 14 Haziran 2020’de evinde kendini tavana asmış halde bulundu.

Arka sokaklardaki gerçeğin değil, şatafat içerisindeki birkaç zengin ailenin resmedildiği Hint film ve dizilerinde rol alan ve refah içerisinde yaşadığı varsayılan sanatçı kesimin dahi, iki aylık film çekimi iptali ve karantina sebebiyle maddi ve manevi çöküşü Hindistan ve sineması hakkında çok şey anlatıyor. Lakin bazı Türk (?) TV kanalları hâla Hint sinemasını halkımıza empoze ediyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.