Bu Ay TRT2’de İki İran Filmi Gösterilecek

Bu Ay TRT2’de İki İran Filmi Gösterilecek

  Mart 5, 2022

  107 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti yapımı iki film TRT 2 ekranlarında olacak

Mehr Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Türkiye’nin kültür sanat kanalı TRT 2’de Mart ayında İran sinemasından iki film ekrana getirilecek.

TRT’nin kültür sanat kanalı TRT 2, Mart ayı boyunca her akşam farklı bir film yayınlayacağını açıkladı. Filmler arasında İranlı yönetmen Araş Lahuti’nin yazıp yonettiği Orange Days (Turuncu Günler) filmi ve Said Rustayi’nin yönetmenliğini üstelendiği “Metresi 6.5 Tümen” filmi de televizyon ekranında olacak.

8 Mart Salı günü 22.00’da Orange Days (Turuncu Günler) filmiyle birlikte 11 Mart Cuma günü Saat 22:00’da Just 6.5 (6.5 Metre) filmini izleyebilirsiniz.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.