Bulutların Ötesinde (2017) filmi Mayıs ayında İran’da gösterime girecek

Bulutların Ötesinde (2017) filmi Mayıs ayında İran’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  925 Okunma

Şubat 2018'de İran'da seyirciyle buluşması kararlaştırılan Bulutların Ötesinde filminin gösterimi, dublaj sorunları ve gecikmesi sebebiyle Mayıs ayına ertelendi

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin Hindistan'da çektiği آن سوی ابرها (Beyond the Clouds / Bulutların Ötesinde) (2017) filmi Mayıs ayında İran İslam Cumhuriyeti sinemalarında gösterime girecek.

İranlı usta yönetmen Mecidi'nin Hazreti Muhammed filminden sonra çektiği Bulutların Ötesinde filmi, Hindistan'ın Bombay kentinin arka sokaklarında geçiyor.

Bulutların Ötesinde filminin konusu şöyle: Uyuşturucu satıcısı bir genç, bir sonraki teslimatını yapacakken kız kardeşi ile karşılaşıyor. Kız kardeşi kendisini savunurken cinayet teşebbüsü ile yakalanmıştır.

Aile bağlarını işleyen aksiyon-dram filmi Bulutların Ötesinde, fragmanı ile bile insanları büyüledi:

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.