Bulutların Ötesinde (2017) filminin galası yapıldı

Bulutların Ötesinde (2017) filminin galası yapıldı

  Haziran 19, 2019

  1.157 Okunma

İranlı usta yönetmen Mecid Mecidi'nin Hindistan'da çektiği Bulutların Ötesinde (2017) filmi Londra Film Festivalinde ilk defa seyirciyle buluştu

61. BFI Londra Film Festivali, İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin Hindistan'da çektiği, Bulutların Ötesinde (2017) filmini gösterdi.

Mumbai'nin gecekondu mahallelerinde çekilen filmin galası, 13-14 Ekim 2017 tarihlerinde Londra Film Festivalinde yapıldı.

Mecidi'nin melodram filmi şehirde uyuşturucu satan vahşi bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Kendini savunurken cinayete teşebbüs suçuyla yakalanan kızkardeşi Taara ile gencin yolları kesişiyor.

Festivalin katalogunda yazılana göre filmdeki ağabey, hapse düşen kızkardeşini kurtarmaya çalışıyor.

Hindistanlı film ekibi ve oyuncular ile birlikte çalışan Mecidi, “Bu benim İran İslam Cumhuriyeti dışarısında çektiğim ilk filmim. Yıllardır beklediğim bir tecrübe bu. Bulutların Ötesinde filmi, kökeni insani değerler, aşk, sevgi, dostluk ve aile bağlarına dayanan sinema inancımın bir uzantısıdır.” dedi.

Bulutların Ötesinde (2017) filminin başrollerini Ishaan Khattar ve Malavika Mohanan yer alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.