Cevat İzzeti, Mecid Mecidi’nin yeni filminde rol alacak

Cevat İzzeti, Mecid Mecidi’nin yeni filminde rol alacak

  Ağustos 31, 2019

  397 Okunma

İranlı aktör Muhammed Cevat İzzeti, Mecit Mecidi'nin yeni filmi Güneş'in oyuncuları arasına katıldı. Yeni Kaynak

İranlı aktör Muhammed Cevat İzzeti, Mecit Mecidi’nin yeni filmi خورشید (Hurşid / Güneş) ‘in oyuncuları arasına katıldı.

İran İslam Cumhuriyeti haber ajanslarından YJC.ir (Genç Gazeteciler Klübü) ‘nün verdiği habere göre Hazreti Muhammed: Allah’ın Elçisi filminin İranlı yönetmeni Mecid Mecidi’nin onuncu filmi; Güneş, işçi çocukları konu alacak.

Senaryosunu Nima Cavidi ile Mecid Mecidi’nin yazdığı Hurşid / Güneş filminin çekimlerine iki hafta önce Güney Tahran’da başlandı ve çekimlerin iki ay süreceği tahmin ediliyor.

Mecid Mecidi İran’ın güzide film yapımcılarındandır. Cennetin Çocukları (1997), Cennetin Rengi (1999) ve Baran (2000) filmleri birçok uluslararası film festivaline katılıp ödül toplamıştır.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Ağustos 31, 2019 18:53:10

    Üstad Mecidi’nin başarılı Hindistan macerasından sonra yine kendi vatanına dönüp film çekmeye devam etmesi ve özellikle “gariban kesimin hayatını yansıtan” o kamerasını yine mazlum çocuklara çevirmesi çok güzel. Şahsi tahminim filmin İnşallah 38. Fecr Film Festivaline (1-11 Şubat 2020) yetişeceği yönündedir.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.