Çocuklar için Hazreti Hasaneyn’den 5 Öykü

Çocuklar için Hazreti Hasaneyn’den 5 Öykü

  Ağustos 1, 2023

  46 Okunma

Hazreti Hasan ve Hazreti Hüseyin'in (a.s) çocukluk öykülerini içeren kitap Türkçe olarak da yayımlandı

Peygamber Efendimiz: “Hasan ve Hüseyin Cennet gençlerinin efendileridir” buyuruyor.

Mevlana Nebi Rıza Mir Abidi öncülüğündeki Kisa Kids ekibi, Hazreti İmam Hasan (a.s) ve Hazreti İmam Hüseyin’in (a.s) çocukluk dönemlerinde yaşadıkları beş öyküyü Müslüman çocuklar için bir araya getirdi.

96 sayfadan oluşan çocuk kitabı “Little Leaders from Heaven“, Türkçeye tercüme edilerek “Cennetten Küçük Önderler” ismi ile basıldı.

Cennetten Küçük Önderler, sürükleyici beş hikayeyle sizi sevgili İmam Hasan (a.s) ve İmam Hüseyin’in (a.s) çocukluk günlerine götürüyor. İmamların makamlarını, nezaketlerini ve şefkatlerini örnekleyen ilham verici hikayeler aracılığıyla, çocuklarınız kendi hayatlarında uygulayabilecekleri önemli dersler alacaklardır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.