Drakula (2016) tutuklulara bağış toplayacak

Drakula (2016) tutuklulara bağış toplayacak

  Haziran 19, 2019

  1.567 Okunma

İran komedi filmi, Drakula (2016) yapımcıları, tutuklulara bağış toplayacak.

İran komedi filmi دراکولا (Drakula) (2016)'nın yapımcıları, İranlı tutuklulara yardım yapmayı teşvik etmek için tutuklulara bağış toplayacaklar.

Şu an İran sinemalarında gösterilen film, 8 Ağustos'ta Küruş Sinema Salonlarında bağış toplama amaçlı gösterilecek.

Etkinlikte İranlı tutukluları serbest bırakmak ve diğer yardımsever amaçlı sebepler için para toplanıp fon oluşturulacak.

Bu hayırsever etkinlik ve benzerleri vasıtası ile, maddi sebeplerden dolayı tutukluluğu devam eden mahpuslar serbest bırakılıp ailelerine dönebilecek.

İran komedi filmi, Drakula (2016), aniden İran'a gelen ve bir uyuşturucu bağımlısı ile karşılaşan vampirin hikayesini anlatıyor.

İran sinemasında komedinin yeni isimlerinden olan, Rıza Attaran, filmdeki yönetmen ve vampirimiz.

Filmde ayrıca, Vişke Asayiş, Siyamek Ensari, Jale Sameti, Leyla Buluket, Ümit Ruhani, Feride Gül-Muhammedi.. gibi başka birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Rıza Attaran, daha önce de, Erkekler Giremez, Kırmızı Halı, Ben Salvador Değilim, gibi sayısız komedi filminde rol almıştı.

Yönetmen olarak da birçok başarıya imza atan, Rıza Attaran, Uykum Var (2011) filmi ile, İran Uluslararası Fecr Film Festivalinde en iyi yönetmen seçilmişti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.