Duvara Yaslı Sırt (2020) filminin çekimlerine başlandı

Duvara Yaslı Sırt (2020) filminin çekimlerine başlandı

  Ağustos 20, 2020

  101 Okunma

Suriye Sinema Kurulunun yeni filmi “Duvara Yaslı Sırt” (2020) filminin çekimlerine başlandı

Senaryosunu ve yönetmenliğini Evs Muahmmed’in (أوس محمد) yaptığı Suriye Genel Sinema Kurulu yapımı olan Duvara Yaslı Sırt (الظهر إلى الجدار) filminin çekimleri Şam’ın farklı yerlinde devam etmektedir. Film; terör örgütlerinin insan hayatını nasıl etkilediğini ele almaktadır.

Film Medyada doktora alan Doktor Kuseyin hikâyesini anlatmaktadır. Eski dostun sıkıntı çektiğini bildiren birisinin çıkmasıyla zor durumda kalan doktor, bütün yüklerden kurtulmak adına arayış yolculuğuna çıkar.

Filmde; Ahmed Elahmed, Abdulmunim Amayiri, Lin Garra, Ali Sattuf, Elferezdak Deyyup ve Hamada Selim gibi büyük sanatçılar yer almaktadır.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.