Film Eleştirmeni Aranıyor!

Film Eleştirmeni Aranıyor!

  Haziran 19, 2019

  1.501 Okunma

Sürekli Yazacak Film Eleştirmenleri Arıyoruz!

İran filmlerini seviyorsanız ve iyi bir eleştirmen olduğunuzu düşünüyorsanız, ekibimize katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Yeni Kaynak adlı İran filmi web sitemizin kritik bölümünde yayımlanmak üzere film eleştirisi kaleme alacak yazarlar aranıyor.

ELEŞTİRİ KURALLARIMIZ

1- Dizi, Kısa Film veya Belgesellere eleştiri yazılmayacaktır, sadece sitemizde bulunan İran filmlerine eleştiri yazılabilir.
2- Yazılar ne kısa ne de çok uzun olmalıdır (500-1500 kelime arası tercihimizdir)
3- Filmi eleştirirken, filmin SONU tamamen anlatılmamalı ama spoiler VERİP, filmdeki güzellikler ve mesajlardan bahsedilmelidir.
4- Film yönetmen ve oyuncuları, filmin görüntü ve ses kalitesi hakkında yazmaya gerek yoktur.
5- Yazıda filmin adı en az iki kere; “iran filmi” veya “iran filmleri” gibi anahtar kelimeler en az bir kere kullanılmalıdır.
6- Yazıya görsel eklemeye gerek yoktur. Biz ekliyoruz.
7- Yazı bittikten sonra e-mail aracılığı ile bize ulaştırılmalı ve ardından hiçbir internet sitesinde paylaşılmamalıdır.
8- Film başına teklif ettiğimiz ücret 15 tl'dir, bütçemiz nedeni ile bunu artıramayız. 

Bu şartlarla haftada veya ayda bir yorum yazabilecek kişiler, sitemizin iletişim kısmından veya sitedeki facebook grubundan bizimle irtibata geçebilirler.

Mesajlarında yazarların; rumuz (takma isim)lerini bildirmeleri şarttır.

İş üzerine anlaşma olursa, yazarlarımız o an eleştiri yazmaya başlayabilirler.

Teşekkür ederiz.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.