Erbain Yürüyüşü konulu çocuk kitabı çıktı!

Erbain Yürüyüşü konulu çocuk kitabı çıktı!

  Ekim 16, 2023

  46 Okunma

Ümmü Eymen El-Attar'ın الطَّرِيقُ إِلَى كَرْبَلاء kitabı Türkçeye kazandırıldı.

Yeni Kaynak Yayıncılık, Erbain konulu kitabı minik okurların beğenisine sundu.

Iraklı yazar Um Aimen al-Attar (Ümmü Eymen El-Attar)’ın İslami çocuk kitabı الطَّرِيقُ إِلَى كَرْبَلاء (The Way to Karbala / Kerbela Yolu) Türkçe olarak yayımlandı.

Bu güzide eserle Kerbela Ziyaretleri ve Erbain Yürüyüşleri esnasında yapılan hizmetleri, Iraklı minik bir kızın dilinden öğreniyoruz.

Kâmile Hişam’ın resimlerini çizdiği, Cevher Kâzımi’nin dizgi ve mizanpajını yaptığı ve Mehmet Şerif Tutuş’un Türkçeye tercüme ettiği Kerbela Yolu, 30 sayfadan oluşuyor ve Hazreti Peygamber (s.a.v) ve Ehl-i Beyt’in (a.s) İslam ümmetini ve tüm insanlığı birleştirici özelliğini vurguluyor.

Kitabı seçkin internet sitelerinde bulmak mümkün:

https://www.kevseryayincilik.com/kerbela-yolu

https://onsozyayincilik.com.tr/urun?path=396&product_id=3934

 

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.