Eymen Zedan’nın Kara Bulutlar adlı filmi İskenderiye Sinema Festivaline katılıyor

Eymen Zedan’nın Kara Bulutlar adlı filmi İskenderiye Sinema Festivaline katılıyor

  Nisan 12, 2020

  129 Okunma

Suriyeli usta yönetmen Eymen Zedan’nın Kara Bulutlar adlı filmi İskenderiye Sinema Festivaline katılıyor

Suriye Devleti Resmi Haber Ajansı SANA‘nın bildirdiğine göre sanatçı ve yönetmen Eymen Zeydan (أيمن زيدان) geçtiğimiz günlerde Kara Bulutlar (غيوم داكنة) sinema filminin son çalışmalarını bitirdi. Filmin ilk durağı bu ayın 7’si ile 12’si arasında düzenlenen 37. Akdeniz Ülkeleri İskenderiye Sinema Festivali olacaktır.

Yasemin Ebu Fahr ile birlikte kaleme aldıkları ve Sinema Genel Kurulu’nun yapımı olan bu film; Kanser olduğunu öğrenen Doktor Ahmed’in Fransa’dan, savaşın yıkıp geçtiği ülkesine, son günlerini orada geçirmek için dönmesiyle başlar. Orada yaşayanların ağır yüklerini acı çeken şehrin hikâyesini yansıtmaktadır.

Oyuncular: Vail Ramazan, Lina Havarne, Ramiz Atallah, Luma Beddur, Hazem Zedan, Nur Ali ve Muhammed Hadaki, Cud Said, Devid Mehad Rai, Alaa Kasem, Mazen Abbas, Muhammed Zarzur, Galip Zedan.

Filmin prodüksiyonu Alaa Sabri, Kostüm Tasarımı Reca Mahluf, Ses ve Müzik Tasarımı Semir Kuyvati, Ses Efektleri Mehdi Rahim Zade, Işık Tasarımı Fransua Kupeh’ye aittir.

Bu düzenlenen İskenderiye Sinema Festivali’ne İzzet El-Alili’nin sanat dolu hayatını takdir etmek adına onun adı verildi.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.