Eymen Zeydan, yeni filmi Kurşun Günleri ile geliyor

Eymen Zeydan, yeni filmi Kurşun Günleri ile geliyor

  Kasım 13, 2022

  91 Okunma

Suriyeli ünlü yönetmen ve oyuncu Eymen Zeydan, Kurşun Günleri (2022) filmi ile geliyor.

Genellikle Suriye Televizyon Dizileri ve Sinema Filmlerinde muhteşem oyunculuğu ile tanınan ve baba karakteri ile özdeşleşmiş oyuncu Eymen Zeydan, yönetmenlik alanında da aktif olmaya başladı.

Önce “Amine” ve sonrasında da “Kara Bulutlar” adlı eserleri yöneten Eymen Zeydan, şu anda “Kurşun Günleri” filminin çekimi ile meşgul.

Kamera arkası görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığı Kurşun Günleri filminin çok yakında galasının yapılması bekleniyor.

أيام الرصاص (Eyyam’ul-Rasas) yani Kurşun Günleri filmi, emekli olduktan sonra sosyal statüsünü geri kazanmak isteyen bir adamın hikayesini anlatan uzun metrajlı bir filmdir. Kızının düğün gecesinde kaçmasının ardından, kızının peşine düşen adam, yolculuğu sırasında üzerinde etki edecek bazı olaylar yaşar ve kararını değiştirir.

Kurşun Günleri (2022) filmi, Sa’d Mina, Hazm Zeydan, Alaa Kasım, Cud Said, Hüsam Selamet, Cebrail Maliki ve Abdülfettah el Mezin gibi birçok Suriyeli oyuncuyu bir araya getiriyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.