Farhadi’nin son filmi Kanada’da gösteriliyor

Farhadi’nin son filmi Kanada’da gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  710 Okunma

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin son filmi "Everybody Knows" (Herkes Biliyor) Kanada’da düzenlenecek Uluslararası Toronto Film Festivali’nde gösteriliyor.

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin yeni filmi, “Everybody Knows” Kanada’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Toronto Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşuyor.

Psikolojik gerilim filmi “Everybody Knows”un oyuncu kadrosunda; “Vicky Cristina Barcelona” ile Oscar kazanan Penélope Cruz, “No Country for Old Men”in Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem, 2014 yapımı “Asabiyim Ben” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara Lennie, Carla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler yer alıyor.

Uluslararası Toronto Film Festivali, 6-16 Eylül 2018 tarihleri arasında, dünyanın her yerinden sinemaseverleri ağırlayacak.

Söz konusu film, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış filmi olarak da seçilmişti.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.