Fecr Festivali’nde halk oyuyla öne çıkan 5 film belli oldu

Fecr Festivali’nde halk oyuyla öne çıkan 5 film belli oldu

  Haziran 19, 2019

  455 Okunma

37. Fecr Film Festivali'nin altıncı gününde halk oyu ile öne çıkan 5 sinema filmi belli oldu.

37. Fecr Film Festivali Haber Merkezi'nin bildirdiğine göre, festivalin altıncı gününde halk oyu ile öne çıkan 5 sinema filmi belli oldu.

Önceliği bulunmayan söz konusu filmler şu şekilde: Nima Cavidi'nin yönettiği “Kızılderili”, Said Rustai'nin yaptığı “Bir Metresi 6 Buçuk”, Nergis Abyar'ın yönettiği “Dolunay Olduğu Gece”, Muhammed Hüseyin Mehdeviyan'ın yaptığı “Gün Ortası Macerası 2: Kan İzi” ve Behram Tevekküli'nin “Tahti” isimli filmi.

Geçen gün açıklanan oylama sonuçlarına göre ilk 5 filmin arasına girmeyi başaran Mahdi Caferi'nin eseri ise bugün artık liste dışı kaldı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.