Fecr Film Festivali’nin posterinde Ali Hatemi yer aldı

Fecr Film Festivali’nin posterinde Ali Hatemi yer aldı

  Haziran 19, 2019

  849 Okunma

İran İslam Cumhuriyetinin düzenleyeceği 35. Uluslararası Fecr Film Festivali'nin posterinde merhum yönetmen Ali Hatemi'nin fotoğrafı yer alıyor.

Basın yetkililerinin katılımıyla görücüye çıkması beklenen posterde İran sinemasının dev ismi Ali Hatemi’nin görüntüleri yer alıyor.

Tahran’da gelecek ay yapılması planlanan İslami İran’ın en büyük sinema etkinliği 35. Fecr Film Festivali’nin posteri yapıldı.

Basın ve festival yetkililerinin katılımıyla görücüye çıkması beklenen posterde İran sinemasının dev ismi Ali Hatemi’nin görüntüleri yer alıyor.

Geçen sene de festivalin 34. döneminin posterinde, İran sinemasının kaybettiği büyük oyuncularından Hüsrev Şekibai'nin görüntüleri yer almıştı.

Muhammed Haydari’nin sekreterliğinde düzenlenecek 35. Fecr Film Festivali, Ocak Ayının sonunda başlayarak Şubat’ın başına kadar devam edecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.