Fecr Film Festivali’nin yıldızı “Yadoo” oldu

Fecr Film Festivali’nin yıldızı “Yadoo” oldu

  Şubat 11, 2021

  169 Okunma

39. Fecr Film Festivali'nde, En İyi Film ödülü İran-Irak Savaşı'nı konu eden film "Yadoo"ya gitti. Bu film 5 dalda ödül aldı.

Fecr Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 39’uncusu düzenlenen festivalin kapanış ve ödül töreni dün akşam Tahran’daki Milad Kulesi Salonu’nda gerçekleşti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapılan törene İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Seyyid Abbas Salihi, Tahran Belediye Başkanı Piruz Hanaçi ve sinema camiasından önemli isimler katıldı.

Festivalde En İyi Film Ödülü, yönetmenliğini Mehdi Caferi’nin yaptığı, yapımcılığını da Muhammed Rıza Misbah’ın üstlendiği یدو (Yadoo) filmine verildi. İran-Irak Savaşı döneminde bir çocuğun hikayesini anlatan film 5 dalda ödül sahibi oldu.

Mehr Haber Ajansı

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      61komurcu Şubat 13, 2021 20:05:27

    Hayırlı olsun 5 dalda ödül birden kazanması sanırım sene ye Oscar adayı olmasının yolunu açacaktır. Merakla bekleyeceğiz …

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.