Firar adlı kısa film Polonya’da gösterilecek

Firar adlı kısa film Polonya’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  749 Okunma

İran yapımı "Firar" isimli kısa filmin Polonya’nın başkenti Varşova'da düzenlenecek sinema festivalinde gösterime gireceği belirtildi.

İranlı genç yönetmen Hurşit Alemi ve Nigar Necefzade’nin birlikte yaptığı “Firar” isimli kısa film Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek film festivalinde İran sinemasını temsil edecek.

Yapımcılığını Ali Rıza Necefzade’nin üstlendi kısa film, Dünya isimli bir kızın hikayesini anlatıyor. “Firar”ın oyuncu listesinde, Masume Seferi, Hamun Huşyar, Nasır Evije ve Roja Necefzade yer alıyor.

Sözü geçen festivalde genel olarak 21 yaş altı yaratacı yönetmenlerin eserleri gösteriliyor.

Önümüzdeki 21 Eylül’de başlayacak festivale Polonya, İrlanda, Ukrayna, Kanada, Avusturya, Almanya, İngiltere, İsviçre ve İspanya gibi ülkelerden 90 kısa film gösterilecek.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.