Galibun (2011-2012) dizisi gösterimde

Galibun (2011-2012) dizisi gösterimde

  Haziran 19, 2019

  3.231 Okunma

Galibun (2011-2012) dizisi gösterime girdi.

Lübnan'daki şanlı İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ın mücadelesini konu alan مسلسل الغالبون (El-Ğalibun) dizisi Türkçeye kazandırılarak TV kanallarında gösterime girdi.

Hizbullah'ın korsan İsrail'e karşı 1982-2003 yılları arasında sürdürdüğü mücadelesini konu alan “Galip Gelenler” dizisinin ikinci sezonu da Türkçeye kazandırıldı.

Hizbullah'ı anlatan ve ilk sezonu Ramazan 2011'de, ikinci sezonu Ramazan 2012'de yayımlanan “Galip Gelenler” (el-Ğalibun) dizisinin ikinci sezonu da Türkçeye kazandırılarak halkımızın beğenisine sunuldu.

2011 yılı Ramazan ayında Hizbullah'ın yayın organı El-Menar televizyonunda yayımlanan ve Hizbullah'ın korsan İsrail'e karşı 1982-2003 yılları arasında sürdürdüğü mücadelesini konu alan “Galip Gelenler” dizisinin ikinci sezonu da ilgi çekici ve sürükleyici.

Senaryosunu Suriyeli yazar Fethullah Ömer'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Rıdvan Şahin'in üstlendiği dizinin aksiyon sahnelerinde yüzlerce Hizbullah mücahidi oynadı. İki sezonu da Ramazan ayında gösterime giren dizide yer alan oyunculara Hizbullah'ın askeri kanadı tarafından askeri eğitim verildi.

Galibun (2011-2012) dizisinde; Pierre Dagher, Abdülmecid Meczup, Darine Hamze, Yusuf Haddad, Cemal Hamdan, Ali Tahan, Hüsnü Bedrettin, Hasan el-Mısri, Süher Nasreddin.. gibi Lübnan ve Suriyeli birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

İran ve Arap ülkelerinde Ramazan dizileri 30 bölüm olarak çekiliyor ve her gün bir bölüm yayımlanıyor.

İslami Davet

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.