General Caferi’den Hatemikia’ya kutlama mesajı

General Caferi’den Hatemikia’ya kutlama mesajı

  Haziran 19, 2019

  785 Okunma

General Muhammed Ali Caferi, İranlı yönetmen Hatemi-Kia'yı, IŞİD'i konu alan "Şam Vaktinde" adlı eserinden ötürü kutladı.

Sipahiler Ordusu Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi, İranlı ünlü yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'yı IŞİD terör örgütünü konu alan “Şam Vaktinde” adlı eserinden ötürü kutladı.

Konu ile ilgili bir mesaj yayımlayan General Caferi, bu film kutsal mekanları savunan yiğitlerin fedakarlıklarını ve Ortadoğu’nun mazlum halkının izzetini, toprağını ve namusunu savunmasını gözler önüne serdiğini kaydetti.

General Caferi, bu yüzden Hatemikia’ya sarf ettiği emeğinden ötürü kutlamak istediğini belirterek, ülkenin diğer sanatçılarının da aynı yolda adım atmalarını umduğunu ifade etti.

Fars Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.