Gün Ortası Macerası filminin ikincisi çekiliyor

Gün Ortası Macerası filminin ikincisi çekiliyor

  Haziran 19, 2019

  610 Okunma

Gün Ortası Macerası: Kanlı Tuzak (2019) filmi, İslami İran'ın 37. Fecr Film Festivalinde hazır bulunacak

İran İslam Cumhuriyeti resmi sinema kanalı iFilm TV'nin bildirdiğine göre Muhammed Hüseyin Mehdeviyan'ın yönettiği ماجرای نیمروز: رد خون (Midday Event: Blood Trap / Gün Ortası Macerası: Kanlı Tuzak) (2019) filmi, şu an Tahran'da çekim aşamasında.

Gün Ortası Macerası (2017) filminin devamı olan Kanlı Tuzak filminden ilk görüntüler medyaya yansıdı.

Hüseyin Turab Necad ve İbrahim Emini'nin birlikte yazdığı ikinci filmin yapımcılığını Seyyid Mahmut Razavi üstleniyor ve film yine bu siyasi konuyu işliyor.

ماجرای نیمروز (Majaray Nimroz / The Story of NoonMidday Adventures / Gün Ortası Macerası) (2017) adlı ilk film, Mücahidin-i Halk adlı münafık terör örgütünün 1980'lerde İran İslam Devrimine karşı yaptığı terör eylemlerinden bir bölümüne odaklanmış ve 2017 yılında 35. Fecr Film Festivalinde en iyi film seçilerek Billur Simurg ödülünü kazanmıştı.

Başarılı bu film, İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Ali Hamaney tarafından övülmüştü.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.