Hatırımın Unutulması (2017) filmi 8 dalda aday olarak seçildi

Hatırımın Unutulması (2017) filmi 8 dalda aday olarak seçildi

  Haziran 19, 2019

  640 Okunma

İran filmi, Hatırımın Unutulması (2017), Uluslararası Wind Film Festivalinde 8 dalda ödüle aday gösterildi.

Ali Atşani’nin yönetmenliğini yaptığı يادم تو را فراموش “Hatırımın Unutulması” (2017) isimli filmin ABD’de düzenlenen festivalde 8 dalda ödüle aday olarak seçildiği açıklandı.

Yönetmen Ali Atşani’nin yönettiği “Hatırımın Unutulması” adlı film ABD’nin Los Angeles kentinde organize edilen “Uluslararası Wind Film Festivali”nde İran’ı temsil etmişti.  

Bu filmin kazandığı ödül adaylıkları şöyle açıklandı: En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Yönetmen, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Film ve En İyi Kurgu.

Yaşanmış gerçek bir olaya dayanan filmin başrolünde, Mirtra Haccar, Hüseyin Yari, Mahçehre Halili ve Azade Mehdizade oynamıştır.

“Hatırımın Unutulması” (2017), Tahran’da düzenlenen 35. Uluslararası Fecr Film Festivali’nde de sanatseverlerle buluşmuştu.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.