Hint aktris Zaira Wasim Bollywood’u terk etti

Hint aktris Zaira Wasim Bollywood’u terk etti

  Temmuz 10, 2019

  354 Okunma

Hindistanlı oyuncu Zaira Wasim oyunculuğu bıraktığını söyledi. Yeni Kaynak

İran sinema kanalı iFilm TV’nin bildirdiğine göre Müslüman Bollywood oyuncusu Zaira Wasim oyunculuğunu bıraktığını açıkladı.

Bollywood Sinemasının İslam inancı ile bağdaşmadığı için oyunculuğu bırakma kararı aldığını sosyal medya hesabında paylaşan 18 yaşındaki aktris, bu kararı için hem destek hem de eleştirilerle karşılaştı.

“Bu alan çok fazla sevgi getirdi karşıma ama aynı zamanda beni bir cehalet yoluna attı, yavaşça ve farkında olmadan imanımdan olacaktım.” diye yazan oyuncu paylaşımının devamında şöyle diyor; “İnancıma daima müdahale eden bir çevrede çalışmaya devam ederken, dinimle olan alakam tehlike altına girdi.”

18 yaşındaki Zaira Wasim 2016 yılındaki meşhur Hint filmi Dangal ile ün kazandıve o zamandan beri Hint Sinemasının yükselen bir yıldızı olarak kabul edildi.

Ümidimiz o ki oyuncu İran Sineması ile tanışıp İslami Film ve Dizilerde oynar ve sinema sanatının müsbet ordamda imanı zayıflatma değil, aksine güçlendirebileceğini de hakk’al-yakin olarak müşahade eder, görür.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      admin Temmuz 10, 2019 20:04:13

    18 yaşındaki genç bir Hindistanlı kız dahi, Bollywood sinemasının İslam inancına ters olup Müslümanların inancını zayıflattığını içeriden müşahade ettiğini belirterek Hint sinemasını ve oyunculuğu terk ettiğini ve yakında örtüneceğini açıklıyor. Bizim(!) bazı öküz-perest tv kanalları ise burada aynı teraneye devam etsin bakalım.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.