Hintli yönetmenler İran ile ortak sinema eserleri yapmak istiyorlar

Hintli yönetmenler İran ile ortak sinema eserleri yapmak istiyorlar

  Haziran 19, 2019

  797 Okunma

Hintli yönetmenler İran ile ortak sinema eserleri yapmak istiyorlar.

Hindistan'ın tanınmış yönetmenlerinden Sanci Mitua, ülkesindeki yönetmenlerin İran ile ortak sinema filmlerine imza atmak istediklerini söyledi.

Mitua, IRNA'ya yaptığı açıklamada, iki ülke arasında ortak film yapımının iki ülkenin tarihi ve kültürel ilişkilerinin gelişmesi için önemli olduğunu ve yapılacak ortak filmlerin her iki ülkede de seyirciler tarafından iyi karşılaşacağını söyledi.

Ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlenmesinde film ve müziğin önemli role sahip olduğunu ifade eden Mitua, “Film ve müzik sınır tanımamaktadır ve kendine has dilleri ile ülkelerde etki yaratırlar” dedi.

Yeni Delhi'de İran Filmleri Festivaline değinen Mitua, İran filmlerini seyrederek iki ülke arasındaki ortak kültürü daha iyi kavradığını belirtti ve kültürel ilişkilerin gelişmesi için bu gibi festivallerin daha sık düzenlenmesini istedi.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.