İran-Afganistan yapımı film Bangladeş’te gösterilecek

İran-Afganistan yapımı film Bangladeş’te gösterilecek

  Ocak 5, 2020

  291 Okunma

Yönetmenliğini Nevid Mahmudi’nin üstlendiği “Yedi Buçuk” adlı film, Bangladeş’te düzenlenecek olan Uluslararası Dakka Film Festivali’ne katılım hakkı kazandı.

Yönetmenliğini sinemacı Nevid Mahmudi yapan ve yapımcılığını Cemşid Mahmudi’nin üstlendiği هفت و نیم (Haft u Nim / Yedi Buçuk) adlı film, önümüzdeki sene 18’ncisi Bangladeş’te düzenlenecek olan Uluslararası Dakka Film Festivali’ne katılım hakkı kazandı.

İran ile Afganistan’ın ortak yapımı olan “Yedi Buçuk” adlı film yedi bölümde 7 İranlı ve Afgan kızın hikayesini anlatıyor. Bu kızların düğünleri cuma gecesinde yapılmaktadır ancak onlar başka şeylerle ilgileniyorlar.

Uluslararası Dakka Film Festivali 11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Bangladeş’in Dakka kentinde düzenlenecek.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.