İran aksiyon dizisi, Şüphenin Rengi (2014) gösterimde

İran aksiyon dizisi, Şüphenin Rengi (2014) gösterimde

  Haziran 19, 2019

  1.377 Okunma

İran aksiyon dizisi, Şüphenin Rengi (2014) gösterime girdi.

Feriburz Arabniya'nın senaryosunu yazıp yönettiği IRIB SIMA FILM Merkezi yapımı İran aksiyon dizisi رنگ شک (Şüphenin Rengi) (2014) gösterime girdi.

Polis memuru Ali Nebevi bir uyuşturucu kaçakçısı şebekeye sızma görevi üstlenir. Görev gizli olduğundan bu olaydan sadece komutanlarından biri haberdardır ancak..

7 bölümlük bu kısa aksiyon dizisi, Şüphenin Rengi (2014); Feriburz Arabniya, Araş Mecidi, Şehrazad Kemalzade, Rıza İmami, Ammar Tefti, Masume Ağahani, Hamit Rıza Hidayeti, Emir Mevlevi, Hidayetullah Seccadi, Muhammet Rıza Şirhanlu, Şahruh Furutaniyan, Efsane Çehreazad, Şehram Abduli, Kamyar Muhibi, Rıza Nuri, Peyam Lariyan, Ali Rıza Zemanineseb, Ekber Nasıri ve Şehram Teymuriyan gibi birçok başarılı ismi bir araya getiriyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.