İran animasyon filmi 4 dilde gösterime girecek

İran animasyon filmi 4 dilde gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  1.491 Okunma

İran animasyon filmi, "Kral Fil" (2017) dört dilde gösterime girecek.

İranlı yönetmen Hadi Muhammediyan'ın فیل شاه (Fil Şah – Fil Kral) (2017) animasyon filmi dört farklı dilde dublaj ile sayısız ülkede gösterime girecek.

Farsça, Arapça, İngilizce ve Fransızca seçenekleri ile sunulacak animasyon filmi, uluslararası alanda birçok ülkede gösterime girecek.

Roma Prensesi (2015) animasyon filminin yapımcısı Hamit Caferi ile yönetmen Hadi Muhammediyan, yeni projeleri “Kral Fil” (2017) için bir araya geldi.

Afrika'da geçen animasyon film, bir hayvan sürüsüne liderlik eden filin hikayesini işliyor. Kraliçe kendisine bir erkek çocuk verince, tüm hayvanlar yavru filin gelecekte tahta oturacağını düşünürler. Ancak yavru fil herkesi hayal kırıklığına uğratır..

iFilmTV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.