İran dizisi, Aspirin (2016) gösterime girdi

İran dizisi, Aspirin (2016) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.292 Okunma

İran dizisi, Aspirin (2016) gösterime girdi.

Ferhat Necefi, Vahit Hasanzade, Hamit Selimi ve Sümeyye Tacik'in senaryosunu yazıp, Ferhat Necefi'nin yapımcılık ve yönetmenliğini üstlendiği IRIB (İran İslam Cumhuriyeti Televizyonu) TV3 yapımı dizi سریال آسپرین (Aspirin) (2016) gösterime girdi.

Psikolojide önemli olan dört isim, hafıza kaybı yaşayan hastanın sorununa çözüm bulmak için Aspirin adlı gizli bir araştırma projesine başlarlar. Ancak bekledikleri sonuca ulaşamazlar. Yıllar sonra bu gruptan olan Dr. Saburi araştırmaya yalnız başına devam eder..

Aspirin (2016) dizisinde, Mecit Salihi, Ferruh Nimeti, Humayun İrşadi, Ziba Burufe, Aliram Nurai, Seyyid Mihrdad Ziyai, Mihran Nail, Sima Hızrabadi, Runek Yunusi, Hadi Dibeci, Ali Ensariyan, Babek Nuri, Mehsa Bakıri, Mehdi Alipur, Selman Ferhunde, Ali Muhammedi, Isabella Piquini, Seher Kureyşi, Şekayik Ferahani, Hadi Kazımi, Behzat Aşkan ve Davut Sadıki gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Dizi hakkında daha fazla bilgi için resmi sitesine bakabilirsiniz: http://www.aspirin-series.com/

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.