İran dizisi; Derin Devlet (2014) gösterime girdi

İran dizisi; Derin Devlet (2014) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.255 Okunma

İran dizisi "Derin Devlet" (2014) gösterime girdi.

Rahman Seyfiazad, Daryuş Rabii ve Huşeng Kanavatizâde'nin senaryosunu yazıp Abdul-Hasan Barzide ve Rama Kavidil'in yönettiği IRIB (İslam Cumhuriyeti Radyo-Televizyon Kurumu) TV2 yapımı dizi دولت مخفی (Devlet-i Mahfi) (Derin Devlet) gösterime girdi.

İran-Irak savaşı yıllarında babası savaşta kaybolan Said, annesi ve kızkardeşi ile birlikte Hürremşehr'den Ramser'e taşınırlar. Orada Pervane ile tanışan Said evlilik planları yapmaktadır ancak cepheye gitmelidir aynı zamanda. Katıldığı bir operasyonda yakalanır ve Irak'taki esir kamplarından birine nakledilir. Tâ ki..

33 bölümlük bu Tarihi Romantik Dram ve Aksiyon dizisinde Pejman Bazıgi, Meryem Bubani, Mecid Abdulazimi, Armita Muradi ve Andiya Seyfi gibi birçok meşhur oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.