İran dizisi, Sıcak Kış (2014) gösterime girdi

İran dizisi, Sıcak Kış (2014) gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.524 Okunma

İran dizisi, Sıcak Kış (2014) gösterime girdi

Resul Sanei, Muhsin Rahmani ve Said Riyahifer'in senaryosunu yazıp Resul Sanei'nin yönettiği İslami İran dizisi زمستان گرم (Zimistan-ı Germ / Sıcak Kış) (Aralık 2014) gösterime girdi.

Genç mühendis Ahmet daha bir çocukken annesini kaybetmiştir ve ailesinin dindarlığının annesini kurtaramadığını düşünmektedir. Bu sebeple dine ve dindarlığa küser. Ancak kendisi ve karısı Arzu'nun başından bir dizi olaylar geçer..

IRIB TV5 yapımı, 10 bölümlük “Sıcak Kış” (2014) adlı İslami İran dizisinde; Emir Muhammet Zendi, Yezdan Ahundi, Meryem Kaviyani, Ammar Tefti, Mehdi Sebai, Nilüfer Şehidi, Sadrettin Hicazi, Şehrazad Kemalzade, Hasan Esedi, Saide Arap, Ali Rıza Senifer, Leyla Azizi, Tahire Taifi, Ruzbe Muini, Ali Cavitfer, Mahmut Yerahmedi, Şehrullah Hasani ve Medya Zakiri gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

 

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.